Vážení zákazníci, momentálne neprijímame pozáručný servis z dôvodu naplnených kapacít. Záručné opravy sú bez zmeny. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Vybavenie do dielne, alebo čo nesmie chýbať

 

Páni veľmi radi trávia voľný čas vo svojich dielňach, resp. miestnostiach v ktorých sa venujú svojim “kutilským” činnostiam. Preto je na mieste otázka, čo by v správnej dielni určite nemalo chýbať?

Páni veľmi radi trávia voľný čas vo svojich dielňach, resp. miestnostiach v ktorých sa venujú svojim “kutilským” činnostiam. Preto je na mieste otázka, čo by v správnej dielni určite nemalo chýbať?

 

Kupovať lacné vybavenie do dielne sa neopláca

 

Nech už treba porobiť niečo v domácnosti, na dvore alebo na “fuške”, zväčša sa meria, skrutkuje a vŕta. Bez sady skrutkovačov, kombinačiek, klieští, kladiva, pílky, vŕtačky, nožníc, hoblíka, rôznych pilníkov, rôznorodých skrutiek, lepiacej pásky, izolačnej pásky, hmoždiniek či lanka sa vybavenie do dielne nezaobíde.

 

Rada pre všetkých pánov, ktorí chcú doplniť či vylepšiť vybavenie dielne, prípadne pre dámy, ktoré chcú praktickým darčekom napríklad svojim drahým polovičkám spraviť radosť - nevyberajte lacné náradie, nevypláca sa to! Radšej si treba priplatiť, nakupovať náradie v špecializovaných obchodoch a nie na “blšákoch” či v lacných výpredajoch. Pri náradí spravidla platí pravidlo, čím vyššia cena, tým lepšia kvalita.

 

Kvalitnejšie náradie vám nielenže uľahčí prácu, ale vám tiež dlhšie vydrží. V neposlednom rade vám lepšie sadne do ruky a pri dlhšej namáhavejšej práci sa vyhnete veľmi nepríjemným mozoľom.

 

Pracovný stôl ako základ

 

Alfou a omegou vybavenia do dielne je pracovný stôl. Preto pri výbere tohto “kúska” musíte byť špeciálne obozretný. Univerzálny pracovný stôl HECHT 0003 ocení každý skúsený aj menej skúsený domáci majster. Je praktický, jednoducho a rýchlo ho možno zložiť pre uloženie či na prenos. Ocenia ho pravidelní “kutilovia”, no aj tí občasní. Zvierky môžete pripevniť v niekoľkých polohách v pripravených otvoroch. Doska je vyrobená z tvrdého a odolného bambusového dreva, prednú a zadnú dosku je možné zaistiť v rovnej, naklonenej či zvislej polohe.

 

pracovný stôl HECHT 0003

 

Bez zváračky a kompresora sa správny kutil nezaobíde

 

Efektívne vybavenie do dielne počíta aj s kvalitnou zváračkou. Ľahká invertorová zváračka Hecht 1820 je vhodná pre práce okolo domu alebo v dielňach. Prácu vám určite zjednodušia funkcie Auto Hot-štart pre jednoduchšie zapálenie oblúka a Anti-stick pre zníženie rizika prilepenia elektródy. Zváračka je vybavená kontrolkami poruchy a prehriatia, ochranou proti prepätiu, podpätiu, nadprúdu, prehriatiu a automatickou kompenzáciou proti kolísaniu sieťového napätia.

 

invertorová zváračka Hecht 1820

 

Či už si zariaďujete dielničku nanovo, alebo vybavenie do dielne dopĺňate, nesmiete rozhodne zabudnúť na kvalitný kompresor. Kompresor Hecht 2080 vás zaiste nesklame. Je elektrický, jeho prevádzka je tichá a je bezolejový. Oceníte aj 24-litrovú nádrž.

 

Kompresor Hecht 2080

 

A najmä pamätajte. K práci v dielni pristupujte ako ku každej inej zábave či voľnočasovej aktivite - naplno si ju užijete len s kvalitným náradím. Dbajte preto na správny výber.