Vážení zákazníci, momentálne neprijímame pozáručný servis z dôvodu naplnených kapacít. Záručné opravy sú bez zmeny. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Séria akumulátorových strojov AL-KO EnergyFlex

 

Univerzálnosť. Efektívnosť. Výkonnosť. Tri pojmy, ktoré dokonale charakterizujú sériu akumulátorových strojov AL-KO EnergyFlex. Stačí jeden akumulátor, ktorý využijete na všetko od kosačiek, vyžínačov, fukárov až po píly. Je to tak jednoduché. S plne nabitým akumulátorom sa dá podľa konkrétneho druhu zariadenia pracovať až 120 minút. Séria akumulátorových strojov AL-KO EnergyFlex ponúka okrem kosačiek aj snehovú frézu, vertikutátor, reťazovú pílu, plotostrih, vyžínač či fukár.

 

Pokosíte trávu aj odpracete sneh

Špeciálnou kapitolou z tohto radu produktov je akumulátorový MULTITOOL AL-KO MT 40 LI. Tento prístroj využijete na rôzne záhradné práce. Je flexibilný a veľmi šetrný k životnému prostrediu. Nemusíte sa obávať, že vám pri práci s týmto prístrojom bude zavadzať kábel vďaka akumulátorovej technológii a navyše prevádzka tohto prístroja je veľmi tichá, čo určite ocenia aj vaši susedia.

S príchodom jari plánuje mnoho ľudí kúpu novej výkonnej záhradnej kosačky. Inovačný silák z rodiny EnergyFlex aj tak by sa dala nazvať akumulátorová kosačka AL-KO MOWEO 42.5 LI dodávaná s batériou a nabíjačkou v cene. Má dve funkcie v jednom - kosenie a zberanie. Užijete si parádny bezkáblový pocit pri kosení vďaka výkonnému akumulátoru. Váš pôžitok pri práci na záhrade umocní ergonomicky tvarovaná vodiaca rukoväť. Oceníte určite aj veľký zberný box s integrovaným ukazovateľom naplnenia.

Na husto padajúce snehové vločky je krásny pohľad, to bez debaty. Horšie je to z praktického hľadiska pri údržbe pozemkov. Nemusíte si zúfať, zo série akumulátorových strojov AL-KO EnergyFlex vám v tomto prípade skvele pomôže akumulátorová snehová fréza AL-KO ST 4048 AKU. Maximálna vzdialenosť odhadzovania snehu je šesť metrov.

Pílenie, fúkanie listov či údržba živého plota

Poriadny chlap musí mať vo svojej záhradnej výbave poriadnu reťazovú pílu. Akumulátorová reťazová píla AL-KO CS 4030 LI uspokojí aj náročného zákazníka. Zamilujete sa do nej od prvej chvíle vďaka úzkemu tvaru, nekompromisnej výbave a bezkáblovým výkonom bez škodlivých emisií. Vďaka originál reťazi a lište Oregon sa môžete pripraviť na silný rezací výkon a dlhú životnosť. Oceníte  isto aj jednoduché napínanie reťaze bez náradia či automatické mazanie reťaze s kontrolným otvorom na olejovej nádrži. O bezpečnosť sa postará systémová brzda a ochranný kryt rúk s funkciou okamžitého zastavenia reťaze.

Živé ploty sa stávajú čoraz obľúbenejšie. Popýšte sa aj vy kvalitne udržiavaným živým plotom na svojom pozemku. K tomu budete potrebovať kvalitný plotostrih. Z rodiny produktov AL-KO EnergyFlex vám určite padne do oka akumulátorový plotostrih AL-KO HT 36 LI. Tešiť sa môžete na ľahké, dobre ovládateľné nožnice na živý plot s optimálnou ergonómiou. Diamantom brúsené nože sa postarajú o čistý výsledok kosenia. Vďaka pogumovaným úchytom si užijete dokonalý pôžitok pri práci. Praktický ochranný štít slúži zároveň aj ako držiak na stenu.

Pani Jeseň vytvorí každoročne z listov rôznych farieb nádhernú maľbu sťaby Picasso. No pre záhradkárov to znamená aj starosť navyše - opadané lístie. Akumulátorový fukár AL-KO LB 36 LI je zvlášť silný a ľahký fúkač lístia. Flexibilný v oblasti nasadenia vďaka dvom rozdielnym rúrovým nadstavcom. Pohodlne nastaviteľný prúd vzduchu cez otočný regulátor a priestorovo úsporné uloženie vďaka tomu, že rúrový nadstavec je jednoducho odoberateľný určite ocení každý záhradkár.
Ako vidíte, séria akumulátorových strojov AL-KO EnergyFlex vám pomôže prakticky v každej oblasti. Stačí jeden akumulátor, ktorý využijete na všetky stroje z tejto výkonnej a užitočnej rodiny. No nie je to paráda?