Elektrocentrály Honda – kvalitná energia na cesty

 

Elektrocentrály, inak označované aj ako invertorové generátory, predstavujú ideálnu a zároveň praktickú pomoc na cesty. Môžete si ich so sebou zobrať takpovediac kdekoľvek. Ich hlavná devíza? Poskytnú vám vysokokvalitnú energiu, ktorá je vhodná aj v rámci napájania citlivých prístrojov. Táto skutočnosť ich prirodzene predurčuje nielen na profi využívanie, ale rovnako aj na používanie mimo domova, resp. príležitostné domáce používanie. Z nášho pohľadu odporúčame spoľahlivé elektrocentrály Honda.

Elektrocentrály Honda – jednotka na trhu

Možno trochu sebavedomé tvrdenie pri súčasnej trhovej konkurencii, však? Na druhej strane, spoločnosť Honda je považovaná za jedného z priekopníkov prenosných generátorov, ktorých výrobe sa venuje už viac ako 50 rokov. Dlhoročné skúsenosti tejto značky s bohatou históriou sa tak prirodzene odzrkadľujú vo výhodách a prednostiach ich elektrocentrál.

Výhody a prednosti invertorových generátorov Honda

  • Jednoduchá preprava
  • Vysokokvalitná elektrina
  • Tichá prevádzka
  • Ľahké štartovanie
  • Možnosť paralelnej prevádzky

Elektrocentrály Honda sa vyznačujú ergonomickými konštrukciami, čo im zabezpečuje nielen jednoduchú prepravu kamkoľvek a kedykoľvek, ale takisto aj pohodlné a bezproblémové uskladnenie. Vzhľadom na to, že dodávajú elektrinu rovnakých parametrov ako zásuvky v domácnostiach, o nich môžeme bez ostychu hovoriť ako o vysokokvalitných. No a takpovediac čerešničkou na torte je tichá prevádzka spolu s ľahkým a plynulým štartovaním.

Zaujímavosť: V súvislosti s výhodami elektrocentrál Honda nemožno opomenúť ani takzvanú možnosť paralelnej prevádzky. Laicky povedané, pomocou originálnych káblov Honda prepojíte dva generátory a získate tak dvojnásobný výkon.

Zelená inovatívnym technológiám

V podstate ďalšími benefitmi, ktorými sa elektrocentrály Honda vyznačujú, sú ich inovatívne technológie. Menovite môžeme spomenúť napríklad:

  • technológiu Honda Eco-Throttle
  • čidlo oleja „Oil-Alert“

Zatiaľ čo technológia Honda Eco-Throttle automaticky prispôsobuje otáčky motora aktuálnemu výkonu elektrocentrály, čím sa znižuje množstvo spotrebovaného paliva a hluk a zároveň je predlžovaná životnosť motora, tak čidlo oleja „Oil Alert“ ochraňuje motor pred prípadným poškodením. Automaticky ho totižto zastaví, pokiaľ klesne hladina oleja pod bezpečnú hranicu.

Vyberte si novú elektrocentrálu Honda

Ako sme spomínali o čosi vyššie, spoločnosť Honda má s produkciou invertorových generátorov bohaté skúsenosti. Vzhľadom na to môžete mať istotu, že nech sa rozhodnete pre akýkoľvek model, zabezpečíte si kvalitnú elektrinu na cesty. Nedá nám však konkrétne nespomenúť dva modely.

Prvým z nich je jednoduchšia elektrocentrála Honda pre nenáročných. Nesie produktové označenie EU 10i a vyznačuje sa nízkou hmotnosťou a maximálnym výkonom 1 000 W. Nenáročných užívateľov poteší aj vďaka výhodnej cenovke.

No a druhým modelom, ktorý musíme vystaviť do popredia, je vlajková loď medzi invertorovými generátormi Honda elektrocentrála Honda EU 70is. Keďže disponuje štvortaktným motorom so vstrekovaním paliva a elektrickým štartovaním, poteší aj náročnejších zákazníkov. Navyše, ponúka maximálny výkon až 7 000 W.