Štvorkolka SELVO 41000 Li

Kód: 29526
Akcia
Značka: Selvo
€3 998 –31 %
Štvorkolka SELVO 41000 Li
€3 998 –31 % €2 749 / ks €2 290,83 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Variant s kvalitnou lítiovou batériou (LiFePO4), ktorá ponúka až 10x dlhšiu životnosť a je možné ju vybrať zo stroja a nabíjať zvlášť. Ak plánujete cestovania v desiatkach kilometrov alebo chcete ušetriť na výmene batérií, voľte túto variantu. Brzdy sú 2 pákové nezávislé, predné hydraulické kotúčové. Tento variant je navyše osadená veľmi účinnými LED svetlami. Viac v popise.

Detailné informácie

Sortiment skladom
Sortiment skladom
30 rokov na trhu
30 rokov na trhu
Vlastný servis
Vlastný servis
Darčeky zadarmo
Darčeky zadarmo

Podrobný popis

PRÉMIOVÁ ELEKTRICKÁ ŠTVORKOLKA Selvo 41000Li (s lítiovou batériou)

Ide o vlajkovú loď medzi elektrickými štvorkolkami na trhu. Možno ju používať aj pre pravidelnú jazdu v desiatkach kilometrov na nabitie. Dojazd na nabitie až 55km (v závislosti na fyzikálnych vplyvov) je možné absolvovať pravidelne bez ujmy batérií (narozdiel od olovených). Batériu možno vybrať a nabíjať mimo stroja v domácnosti. Hodí sa pre seniorov, osoby s hendikepom aj celkom zdravé jedince dochádzajúci niekoľko kilometrov do práce . Vyniká najmä extrémne nízkymi nákladmi na prevádzku aj údržbu a to aj preto, že životnosť špeciálne lítiové batérie typu LiFePO4 býva okolo 3000 až 5000 nabíjacích cyklov (oveľa dlhšie ako u Li-ion batérií). Väčšinou teda slúžia pri dodržaní základnej údržby cez 10-12 rokov na rovnakú batérii , čo je unikátne dlhá doba. Náklady na nabíjanie sa pritom zvyčajne pohybujú len okolo 0,1 Sk / km. Táto varianta s lítiovou batériou je teda síce v obstarávacej cene o niečo drahšie, v dlhodobom horizonte však bude najlacnejší , pretože nebude nutné meniť batérie tak často. Rozdiel je až 10-násobne dlhšiu životnosť batérie . Brzdy sa aktivujú ručne brzdovými páčkami na riadidlách podobne ako u bežných skútrov. Tento model nemá automatickú brzdu, ale predné brzdy sú veľmi účinné hydraulické kotúčové a stačí tak menšia sila pri tlaku na páčku brzdy.

Selvo 41000Li je štýlový a výkonný elektrický skúter určený pre voľnočasové aktivity, seniorov a ľudí s obmedzenou mobilitou. Vďaka kombinácii praktických vlastností a moderného dizajnu je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú:

  • Nezávislosť a slobodu: S elektrickým pohonom a dojazdom až desiatok kilometrov (v závislosti od terénu a spôsobu jazdy) môžete ľahko cestovať po meste, záhrade alebo na kratšie výlety.
  • Komfort a bezpečnosť: Štvorkolesová konštrukcia a pohodlné sedadlo zaručujú stabilitu a bezpečnú jazdu.
  • Výkon a jednoduchosť: Silný 1000W motor zaistí bezproblémové zvládnutie stúpaní a nerovností. Ovládanie je intuitívne a nevyžaduje žiadne špeciálne zručnosti.
  • Ľahkú údržbu: Lítiová batéria sa vyberá a nabíja jednoducho v pohodlí domova.
  • Prémiový vzhľad: Dizajn pripomínajúci motocykel pôsobí moderne a dôstojne.

Ďalšie výhody Selvo 41000Li:

  • Nízke prevádzkové náklady: Jazda na elektrinu je šetrná k životnému prostrediu a lacnejšia ako prevádzka vozidla so spaľovacím motorom.
  • Kvalita za rozumnú cenu: Spoločnosť Selvo je známa výborným pomerom ceny a výkonu.

Selvo 41000Li je ideálny pre:

  • Seniorov, ktorí chcú zostať aktívni a mobilní.
  • Ľudí s obmedzenou mobilitou, ktorí hľadajú pohodlný spôsob prepravy.
  • Všetkých, ktorí chcú ekologicky a štýlovo cestovať na kratšie vzdialenosti.

Dodatočné parametre

Kategória: Elektrické vozíky
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

 

selvo logo