Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7

Kód: 2984
ZADARMOZADARMO
Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7
€299 / ks €249,17 bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Pri vonkajšom priemere asi 10 cm je toto hlbinné čerpadlo najvhodnejšie pre hlboké úzke vrty, razené studne a čerpacie šachty, a tiež na zásobovanie domov úžitkovou vodou, na prevádzku postrekovačov trávnika a pod.

Detailné informácie

Sortiment skladom
Sortiment skladom
30 rokov na trhu
30 rokov na trhu
Vlastný servis
Vlastný servis
Darčeky zadarmo
Darčeky zadarmo

Podrobný popis

  • Ideálne na čerpanie vody z hlbokých studní a šácht
  • Veľmi úzky priemer asi 10 cm pre úzke vrty
  • 7-stupňové hnacie ústrojenstvo čerpadla pre veľké dopravované množstvo pri vysokom tlaku
  • Teleso z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele umožňuje dlhú a bezpečnú prevádzku pod vodou
  • Vrátane sitka filtra z ušľachtilej ocele, širokého podstavca, 15 m elektrického kábla a spúšťacieho lana

Hlbinné čerpadlo AL-KO TBP 6000/7: špecialista pre stiesnené pomery

Pri vonkajšom priemere asi 10 cm je toto hlbinné čerpadlo najvhodnejšie pre hlboké úzke vrty, razené studne a čerpacie šachty, a tiež na zásobovanie domov úžitkovou vodou, na prevádzku postrekovačov trávnika a dokonca viacerých zavlažovacích systémov – hlbinné čerpadlá AL-KO spájajú výhody záhradných a ponorných čerpadiel v jednom stroji a umožňujú čerpanie vody tam, kde normálne ponorné čerpadlá už nemôžu pracovať. S hlbinným čerpadlom AL-KO môžete konečne Vaše smädné rastliny zavlažovať priamo zo studne. Špeciálnou prednosťou čerpadla TBP 6000/7 je veľmi veľké dopravované množstvo pri konštantne vysokom tlaku.

Technické detaily hlbinného čerpadla AL-KO TBP 6000/7

Hlbinné čerpadlo TBP 6000/7 má všestranné príslušenstvo. Súčasťou dodávky je 15 m elektrický kábel a 15 m spúšťacie lano. Široký podstavec možno využiť na prevádzku v cisternách, keďže pri zvýšenej polohe sa výrazne redukuje nasávanie piesku a nečistôt. Teleso z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele a bezúdržbové súčasti garantujú bezproblémovú prevádzku čerpadla pod vodou. Rovnako hriadeľ motora je z vysokokvalitnej ušľachtilej ocele, to zabezpečuje mimoriadne dlhú životnosť. 
So silným 1 000 W motorom a 7-stupňovým hnacím ústrojenstvom čerpadla sa dosahuje dopravované množstvo do 6 000 l/h a tlak do 5,5 bar, a tak je čerpanie vody hotové vo veľmi krátkom čase. Čerpadlo je určené pre hĺbku ponoru do 10 m a zvládne výtlačnú výšku až do 55 m. Na výstup čerpadla môže byť jednoducho pripojená hadica 1" (33,3 mm).

Upozornenie: ponorné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok.

Dodatočné parametre

Kategória: Hlbinné, tlakové a vibračné čerpadlá
Außendurchmesser: 9.85 cm
Dĺžka kábla v metroch: 15
EAN: 4003718056556
Hmotnosť v kg cca.: 11
Hnacie ústrojenstvo: 7 stupňové
Max. dopravované množstvo v L/h: 6 000
Max. ponorná hĺbka (m): 10
Max. veľkosť častíc (mm): 0,5
Max. výtlačná výška v metroch: 55
Max. výtlak: 5.5 bar
Obj.č.: 113470
Rozmery výrobku (DxŠxV ): 9.85x9.85x72 cm
Výkon ( W ): 1 000
Výstup čerpadla o: G 1,25" (41,9 mm)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

 AL-KO_logo

Rodinná firma založená roku 1931, dnešné AL-KO Kober Group, je popredným výrobcom v oblasti záhradnej techniky, automobilového priemyslu a vzduchotechniky. Divízia záhradnej techniky AL-KO ponúka všetky záhradné náradie, ktoré potrebujete pre údržbu vašej krásnej záhrady. U nás môžete vyberať nielen zo širokej ponuky kosačiek, ale aj z mnohých ďalších prístrojov pre starostlivosť o váš trávnik - od krovinorezov až po záhradné čerpadlá. Orezávanie živých plotov, skracovanie vetví, ani hrabanie lístia nie je žiadny problém vďaka výkonnému záhradnému náradie pre každú príležitosť. Dnešné záhrada už nie je len o práci, pokročilá technológia a neustále inovácie, prináša mnoho vylepšení pre záhradu 21. storočia.